RCR GROUP
O decizie inteligenta


SERE PENTRU AGRICULTURA - Cultura Tradicional, Cultura hidroponic


Amplasare Constructie Detail

Departamentul tehnic a studiat și în mod constant evaluează noi tehnologii pentru îmbunătățirea continuă a structurii, este motivul pentru cele serele  noastre sunt perfect dezvoltate și echipate cu vârf inovatii tehnologice care să le permită să îndeplinească cererile  mai avansate care agricultorul o fiabilitate maximă în factorilor de aerare, finisare calitătii si a rapiditătii Adunării, etc. cu ceea ce produsul final are un număr de caracteristici care îl fac unic în piață. 

 

Sere noastre sunt pregătite pentru adaptarea oricărui tip de acoperișuri (fibre de toate tipurile, fileu de umbrire, PVC, policarbonat, poliester etc.) si elementele auxiliare (folie termice, tabele de cultivare, încălzire, ventilatie forțata,  sistem de răcire, sistem de ceată, rezervoarele de irigare, clima Control,  sistema  cu camera gofabil etc.).

 

Toate elementele care alcătuiesc sere IMA, sunt concepute pentru a fi utilizate într-un mod modulare, astfel încât nu există nici o barierelor tehnice pentru extinderea viitoare a structurilor.

 

RCR va oferă servicii complete, care încep cu studiile specifice ale fiecarui proiect in parte, pe baza de caracteristicile proprii fiecărei ferme agricola, continuănd cu asigurarea  consultanței tehnice precise, și terminand cu o garantie post-vânzare prin care continuam supravegherea conti-nua a instalatiilor,  asigurand astfel o co-recta functionare a intregului sistem.  Rezultate ale unei ample cercetari si dez-voltare continua, serele  IMA sunt autenti-ce exponate ale progresului agricol din ultimul deceniu, concretizat prin durabilita-tea si adaptabilitatea acestor sere la orice fel de conditii bioclimatice și topografice ale fiecarei exploatatii agrare in parte.
download IMAROMANIA.pdf


ACESORII PENTRU SERE -


(click image to see detail)


Serele IMA se adapteaza perfect tuturor tipu-rilor de activitati agricole: agricultura ecológi-ca, sere conventionale, cultura hidropónica, etc.

Rezultatul final al colaborarii cu societatea noastra este infiintarea de intreprinderi agricole în toată lumea, adaptate în mod eficient la diferite țări și diferite clima.

 

Diferite părți ale structurilor noastre, fabricate din tablă de oțel galvanizat, sunt destinate pentru a asigura o asamblare usoara prin mijloace mecanice cu șuruburi.

Structurile noastre sunt calculate pentru a susține inclusiv ipotetice majorari de productie (cultura) și auxiliarele necesare  ( cu titlu de exemplu: scut termic, de încălzire, de irigare ...). 


Copyrigth© RcR Group

www.rcrcorporation.ro


E-mail   client@rcrcorporation.ro  

           admin@rcrcorporation.ro

Mobile   + 407 291 34 149